Дорогі жінки! У 1975 році ООН офіційно затвердила 8 березня Міжнародним Жіночим днем. Цей рік також був оголошений Міжнародним роком жінок, а наступні десять років, з 1975 по 1985, проголосили Міжнародним десятиріччям жінок. У 1977 році була випущена резолюція, згідно з якою День боротьби за права жінок був приурочений до 8 березня. Зараз весняний жіноче свято відзначають практично у всіх країнах світу. Цей день став уособленням жіночності і весни. У цей день вітають і роблять подарунки своїм дружинам, донькам, подругам, родичам, колегам ... Цей день для вас, дорогі жінки. Це ваш день!

  Компанія «Priority Group» від імені всіх наших співробітників вітає вас з цим чудовим святом !!! За вже сформованою традицією, напередодні свята, ми привітали вас, дорогі жінки. Нам було приємно подарувати вам гарний настрій і викликати щиру посмішку на ваших обличчях.

  Ми хочемо побажати вам міцного здоров'я, чудового настрою, нехай кожен день дає вам новий привід для радості, а ваші посмішки кожен раз будуть все світліше і яскравіше. Нехай все робочі моменти будуть для вас легкими і приємними, як весняне подих вітру. Кохайте і будьте коханими. Нехай ваші близькі завжди дарують вам увагу і турботу, а життя наповнюється новими враженнями, яскравими емоціями і новими відкриттями!

  Спасибі, що ви прикрашаєте наш колектив, будинок, світ своєю присутністю і даєте можливість милуватися вами. Шановні колеги, милі, прекрасні жінки, нехай вас завжди оточує весняний настрій. Квітни, надихайте на подвиги, пахуча ніжністю, радуйте красою і добротою. Ви - ідеальні! Успіхів вам, любові, затишку і благополуччя!

04.03.2016