Агітаційна сувенірна продукція

Сувенірна продукція на вибори

Навіть в телекомунікаційну епоху онлайнового обміну інформацією через соцмережі, традиційні методи прямої агітації під час передвиборних кампаній не перестають бути актуальними. Так, дослідження підтвердили, що жителі столиці, до 50% випадків, отримують інформацію про кандидатів і їхніх програмах безпосередньо в агітаційних наметах Києва. Одним з важливих результатів тих же досліджень виявилося те, що офлайнові і онлайнові методи прямої агітації не виключають, а доповнюють один одного.


Основні вимоги до рекламно-інформаційних матеріалів передвиборної кампанії З огляду на багаторічний досвід виготовлення сувенірної продукції для виборчих кампаній, ми виробили і строго дотримуємося чітких критеріїв, яким вона повинна відповідати:


  1. Промо-продукти повинні бути високої якості, привабливими і спонукати людей використовувати їх. 
  2. Рекламні предмети повинні виглядати стильно і нести корисну інформацію.
  3. Наявність декількох варіантів, розрахованих на різні бюджети.
  4. За необхідності, можливість швидкого виготовлення.

Професіоналізм наших фахівців і виробничі потужності дозволяють виготовляти агітаційну продукцію, відповідну перерахованим вище вимогам. Склад матеріалів і предметів для виборчої кампанії Класичним, перевіреним на практиці для передвиборчих кампаній є наступний промо-набір:

  • Агітаційна палатка,
  • прапори і прапорці
  • накидка - манішка (фартух),
  • листівки,
  • футболки та бейсболки, інші більш дрібні предмети.

Розглянемо їх докладніше.  

   Агітаційний намет - максимально наближена до виборця інформаційно насичена точка, що створює іміджеву впізнаваність і асоціативний портрет кандидата. Це місце зустрічі виборців з волонтерами, активістами, фактично - винесена приймальня, в якій, в тому числі, можуть проходити зустрічі з кандидатом. У нас завжди можна купити агітаційний намет різних розмірів (від невеликих до шатрових тентів), конфігурацій і дизайну, з нанесенням логотипу та іншої інформації.

   Прапори - дуже ефективний і ефектний елемент, що створює необхідний акцент і фіксує увагу проїжджаючих і проходять повз людей. Динамічний розвивається прапор вже здалеку привертає до себе увагу. Ми виготовляємо будь-які типи прапорів і фурнітуру для них. Можна замовити прапор під друк або із зображенням, нанесеним одним із способів: тамподрук, термоперенос, флексография, вишивка.

    Накидки - манішки. Волонтери, одягнені в манішки з нанесеним слоганом кандидата, створюють гармонійний дизайнерський образ всієї кампанії. У нас можна купити манішки з відправкою по Україні, як під друк, так і з нанесеним рекламним принтом. Чоловічі манішки підійдуть і для жінок, їх крій універсальний. Для столичних замовників купити в Києві манишки можна безпосередньо в офісі або зробивши замовлення через сайт. Листівки Звичайно ж, в нашій виробничій програмі передбачено виготовлення великого асортименту листівок.

    Агітаційні листівки на вибори є основним носієм інформації. З огляду на це, ми приділяємо особливо пильну увагу до дизайну і якості виготовлення цієї рекламної продукції. Футболки та бейсболки Такі елементи, як агітаційні кепки та футболки, завершують загальний дизайн виборчої кампанії. До того ж, це предмети повсякденного тривалого користування, які ще довго будуть нагадувати виборцю про програму кандидата. Крім промо-пакету намети агітаційної у нас можна купити і інші дрібні рекламні предмети - ручки, брелоки, силіконові браслети, міні-органайзери і т.д.

20.02.2019

Сумісні товари