Продажі ніколи не підвищаться, якщо ви будете сидіти та чекати поки клієнти самі до вас прийдуть.

Тому виходимо із зони комфорту і починаємо діяти.

Один з ефективних, але багато ким не улюблений, спосіб підвищити продажі "холодні дзвінки". Так, все про них знають, але не всі користуються, а даремно.

Тому що з 100 вихідних дзвінків мінімум 25% погоджуються вислухати вашу пропозицію, і від 10 до 15% почувши, стають клієнтами.

Наступний спосіб це особисті зустрічі. Звичайно, не завжди просто призначити зустріч з потрібним вам людиною, але в 70%, якщо люди погоджуються на зустріч, то їм вже цікавий ваш продукт або послуга.
І в 90% зустрічі закінчуються згодою на співпрацю.

І останній спосіб, яким ми сьогодні з вами поділимося (але далеко не останній в нашій рубриці "Корисні поради" це своєчасний зворотний зв'язок. Тобто якщо вам надійшов запит на ваш продукт, потрібно якомога швидше зв'язатися з клієнтом і відповісти йому.

Навіть якщо у вас аншлаг запитів, потрібно обов'язково передзвонити та попередити, що запит отримано і зараз знаходиться в черзі на обробку. Здається це дрібниця, але близько 30% продажів зривається через несвоєчасне відповіді, люди просто йдуть далі та замовляють потрібну їм річ ​​у ваших конкурентів.

Спробуйте застосувати ці способи та вже через місяць ви зможете побачити позитивний результат;) 


PS


і не забувайте про сувенірну продукцію;) регулярне використання промо матеріалів так само робить позитивний вплив на лояльність клієнтів.


20.02.2019

Сумісні товари